UA-58418725-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

  

 

Voor de bewoners
Wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij Thuis voor nu. Thuis voor nu is een kleinschalig wooninitiatief die plaats heeft voor zeven bewoners. We zitten dicht bij de stad, bij de supermarkt, bioscoop en station en dit kunnen we allemaal lopend af. De kamers zijn lekker ruim. Je hebt een eigen zit-slaapkamer. We hebben een grote keuken waar we met zijn allen samen eten. Mocht je na het eten niet naar je eigen kamer willen maar vind je het gezellig om nog beneden te zijn, dan hebben we een gezamenlijke woonkamer waar we bijvoorbeeld kunnen uitbuiken, tv kijken en spelletjes doen. We willen jou graag helpen bij het leren van nieuwe vaardigheden en bij het behouden van je vaardigheden. Je moet dan denken aan; hoe houd ik mijn eigen kamer schoon (ik ben er mee eens dit is niet de leukste taak is maar ook dit hoort erbij), koken, omgaan met nieuwe situatie, omgaan met andere enz. Zo zijn er heel veel vaardigheden. Maar misschien heb je wel eigen wensen of ideeën die je wilt leren, ook daar gaan we het samen over hebben om te kijken hoe we je daar bij kunnen ondersteunen.

 

 

 

 

 

 

 

 

keukenkeuken

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben je al beetje nieuwsgierig en zou je graag eens willen komen kijken of Thuis voor nu iets voor jou is? Ga dan naar contact. Daar staan al onze gegevens. Hopelijk zien we je snel. In ieder geval staat de thee, koffie of de limonade voor je klaar.