Thuis voor nu

Werken bij ons
Herken jij deze woorden kaders, over vele schijven gaan, ze vergeten de werkvloer van bovenaf? Erger je vaak aan deze regels en wil je meer voor de cliënt beteken omdat je weet dat het beter kan? Dan nodigen we je graag uit om verder te lezen.

Thuis voor nu vindt het belangrijk dat er aandacht is voor alle bewoners. Daarom hebben wij de bewuste keuze gemaakt om de groep niet groter te maken dan 7 bewoners. We bieden begeleiding op alle levensgebieden. We geven de bewoners ruimte voor haar of zijn ontwikkeling, die aansluit bij haar/zijn wensen en behoeften. Ons doel is om de bewoners zo zelfstandig mogelijk te kunnen laten leven in onze maatschappij. Wat je zelf kunt doen wordt ondersteund, en zo mogelijk verder ontwikkeld. We doen dat graag samen met de mensen die voor de bewoners belangrijk zijn. Dat kunnen de ouders/verzorgers, vrienden of andere professionele zorgverleners en organisaties zijn. We hebben een klein team waardoor we snel kunnen schakelen en handelen. Gelukkig zitten er nog meer voordelen aan om in een klein team te werken. Zo is er oog voor jouw ontwikkelingen, coaching op de werkvloer en de werksfeer. 

Spreekt jou deze informatie aan en ben je nieuwsgierig of er plek is om bij Thuis voor nu te werken of wil je meer informatie? Ga naar contact en mail ons via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact  met je op

Stage
Wat leuk dat je geïnteresseerd bent en Thuis voor nu wil kiezen als je leerplek. Thuis voor nu vindt jouw ontwikkeling belangrijk maar wij leren vaak ook weer veel van jullie als stagiaires. Hieronder zie je de opleidingen waarvoor wij erkend zijn door de SBB. (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven).

  • Begeleider gehandicaptenzorg
  • Persoonlijke begeleider gehandicaptenzorg
  • Persoonlijke begeleider specifieke doelgroepen
  • Sociaal cultureel werker
  • Sociaal- maatschappelijke dienstverlener

Wil je meer weten wat wij voor jou kunnen betekenen. Ga naar contact en mail ons via het contactformulier. We zien graag je reactie tegemoet.