Hier kan ik thuiskomen, Waar zorg thuis is En thuiskomen geen zorg is.

Meer dan zorg op maat

Door de vele aanvragen zijn wij helaas genoodzaakt om een aanmeldingsstop toe te moeten passen.

Dit geldt ook voor de aanmelding bellijst.

Wonen

Herken je dit? Je wilt graag op jezelf wonen, lekker een eigen appartement? Je weet dat er ook een hoop bij komt kijken en je wil dit graag leren met hulp van je begeleiding? In een kleinere groep waar je een eigen zit slaap-appartement hebt? Waar je ook de mogelijkheid hebt om te blijven wonen en ontwikkelen zolang je zorg hebt?

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen?

Voor de bewoners

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij Thuis voor nu. Thuis voor nu is een kleinschalig wooninitiatief. We zitten dicht bij de stad, bij de supermarkt, bioscoop en station en dit kunnen we allemaal lopend en fietsend af. We hebben twee locaties.

Dagbesteding/ werk

Wanneer je bij Thuis voor nu wilt wonen is dagbesteding/werk verplicht. Ons doel is je voor te bereiden om zo zelfstandig mogelijk te kunnen leven in onze maatschappij.

Over Ons

Het team van Thuis voor nu bestaat uit mensen met verschillende achtergronden, die echter allemaal een roeping hebben om te werken in de gezondheidszorg. Het team bestaat uit vaste mensen die allen gediplomeerd zijn en ruime ervaring hebben in de zorg. Ieder neemt zijn eigen expertise mee.

Aanmelden

Voor wie? Heb jij moeite om je dag in te vullen, structuur in je leven te brengen, mis je sociale contacten en heb je hier ondersteuning bij nodig? Wij begeleiden jongeren met een beperking met/zonder gedragsproblematiek. De instroomleeftijd is 18 tot en met 30 jaar.

werken bij ons

Herken jij deze woorden kaders, over vele schijven gaan, ze vergeten de werkvloer van bovenaf? Erger je vaak aan deze regels en wil je meer voor de cliënt beteken omdat je weet dat het beter kan? Dan nodigen we je graag uit om verder te lezen.

★★★★★
“maak van je droom een plan en van je twijfel een kan”

Bezoekadres

Wadenoijenlaan 351-118
4006 AG Tiel

Nicolaas beetsstraat 39
4003 KA Tiel

Contact Info

Prinses Beatrixlaan 19
4001 AG Tiel

aanmeldenwonen@thuisvoornu.nl