Over ons

Sinds 2015

In 2015 ben ik gestart met ons wooninitiatief Thuis voor nu.
Ik ben Kim Spierenburg. Inmiddels werk ik al 25 jaar in de zorg. Het grootste gedeelte is in de gehandicaptenzorg als begeleider, teamleider en zorg(regio)manager. Deze lange tijd in de zorg heeft ervoor gezorgd dat ik vele veranderingen heb gemerkt binnen het werkveld en ruime ervaring heb opgedaan in hoe de zorg wordt aangeboden. Dit heeft gemaakt dat ik graag zorg wilde bieden op een andere manier, namelijk zorg leveren vanuit mijn hart! Dit betekent concreet dat wij ons best doen om bewoners zo zelfstandig mogelijk mee te laten draaien in haar of zijn omgeving, waarbij zij kunnen genieten en gelukkig zijn.

Genieten en gelukkig zijn, dat zijn de twee belangrijkste dingen in mijn dagelijks leven. Ze zijn niet hetzelfde, maar hebben wel heel veel met elkaar te maken. 

Of je nou een beperking hebt, psychiatrische problematieken of in een lastige situatie zit. Het is niet altijd makkelijk, maar ik ben ervan overtuigd dat iedereen een keuze heeft om iets van zijn/haar leven te maken. 

‘Turn Pain into Power and then turn Power into Growth’. 

 

Team

Het team van Thuis voor nu bestaat uit mensen met verschillende achtergronden, die echter allemaal een roeping hebben om te werken in de gezondheidszorg. Het team bestaat uit vaste mensen die allen gediplomeerd zijn en ruime ervaring hebben in de zorg. Ieder neemt zijn eigen expertise mee, het team is transparant, open en werkt effectief. Tenslotte hebben we met zijn allen één doel, ruimschoots tijd en aandacht besteden aan de hulpvragen van de cliënt. Het team wordt ondersteund door de expertise van een orthopedagoog. Personeelsleden, professionals en vrijwilligers zijn gescreend en hebben een VOG overlegd. 

Zo af en toe zal Puk (de hond) rond kwispelen. Hij zal iedereen begroeten met een blaf en is altijd vrolijk. Op de andere locatie woont Novi (de kat) deze is altijd aanwezig en zal je miauwend begroeten (waarschijnlijk voor eten 😉).

Medewerkers

★★★★★
In 2015 ben ik gestart met ons wooninitiatief Thuis voor nu. “Thuis voor nu heeft een speciaal plekje in mijn hart gekregen. Het harde werk, de stress momenten, de lach- en huilbuien (soms ook van het lachen) en natuurlijk alle mooie momenten die we samen meemaken worden gekoesterd. De directie, mijn collega’s en de bewoners hebben hier allemaal aandeel in”.
Medewerker Pien
★★★★★
“Thuis voor nu is een werkgever die continu bezig is met jouw ontwikkeling en wat jij nodig hebt. Je wordt gezien in wie jij bent”.
Medewerker Roos
★★★★★
“De collega`s zijn heel open en behandelen je echt als collega. Ze lossen vaak onderling hun eigen problemen op. Je mag hier zijn wie je bent, en jij beslist hoe iemand tegen jouw praat, je wordt hier gelijk serieus genomen als je iets niet fijn vindt. Ook gaan ze heel professioneel met de bewoners om. Bij Thuis voor nu begeleiden ze niet uit vanuit een boekje maar vanuit hun hart dat maakt hun uniek”.
Leerling Oujdane

Bezoekadres

Wadenoijenlaan 351-118
4006 AG Tiel

Nicolaas beetsstraat 39
4003 KA Tiel

Contact Info

Prinses Beatrixlaan 19
4001 AG Tiel

aanmeldenwonen@thuisvoornu.nl